Lieve mensen,

EEN BUITENKANS VOOR ONS!

Een anonieme donor vermeerdert uw gift aan ons tot eind mei
met 50 PROCENT!!!!
10 euro wordt 15 Euro.
100 euro wordt maar liefst 150 Euro.

We hebben zeer dringend uw hulp nodig.

We vangen en castreren zo veel mogelijk straathonden en straatkatten in Bosnië en Kroatië.
Lokale dierenartsen opereren voor ons tegen een laag tarief maar toch hebben we veel geld nodig om hier mee door te kunnen gaan.

Helpt u ons alsjeblieft om nog meer puppyleed te voorkomen.
Sterilisatie en castratie kost 50-70 euro.

De hond in het verband is Nodi, hij werd aangereden, ze konden zijn poot niet redden maar hij kan goed leven op drie poten en heeft geen pijn meer.
De rekeningen van zijn operatie willen we graag betalen, dat is 250 euro.

Onze Elvira voert elke dag om 5 uur groepen straathonden, voordat ze naar haar werk gaat.
Per maand kost dat 150 euro.

Het is onze Naida de afgelopen twee maanden gelukt om 30 katten en 28 honden te laten steriliseren, u begrijpt de dierenartsrekening is erg hoog maar de moeite waard.

Wij zijn van plan de komende maanden nog 50 honden en katten te steriliseren, helpt u mee?
Voor elke donatie groot en klein zijn we u erg dankbaar.
Warme groet, Team Idemo.

Stichting Idemo