9-3-2014 Stichting Idemo bestaat 5 jaar!

5 jaar geleden dacht ik ja leuk we gaan een stichting beginnen
Leuk werd het niet ...maar wel erg nodig en zinvol en frustrerend en verdrietig en blij en slopend en vertederend en verbijsterend en pijnlijk en liefdevol.
En als mensen me vragen 'als je dit allemaal had geweten had je het dan ook gedaan?'denk ik "maar goed dat ik dit niet allemaal wist" maar toch....ja

Voor meer dan duizend honden en 100 katten hebben we een baasje gevonden...
We hebben zeker het dubbele aantal gecastreerd.
Honderden gewonde dieren zijn geholpen.
Duizenden kilo's kleding en speelgoed zijn naar mensen en vooral kinderen gegaan die dit hard nodig hadden.
En hopelijk hebben we een heleboel mensen meer bewust gemaakt van het onnodig dierenleed.
Dit kon allemaal door de hulp van veel vrijwilligers, donateurs en adoptanten.
Hiervoor mijn diepe, diepe dankbaarheid.

Idemo 5 jaar en ik wordt dit jaar 50!

Stel ik had nog 1 dag te leven wat zou ik dan het liefste doen:
"Een zwerfhondje oprapen van de straat, een kettinghond loslaten en een weggegooid kitten opwarmen onder mijn trui en aangezien je elke dag moet leven alsof het je laatste is weet ik wat me te doen staat."

We gaan er een mooi jaar van maken

Lieve lieve groet Conny!